Nuorisoseurantalo

Vahannan nuorisoseurantalo on Ylöjärvellä, osoitteessa Kuruntie 779, 34130 Ylinen (kartta). Talolla on paljon nuorisoseuran omaa toimintaa. Sen lisäksi taloa vuokrataan ulkopuolisille käyttäjille.

Kuvia Vahannan nuorisoseurantalosta on Dropboxissa.

Juhlien ja kokousten pitopaikka

Nuorisoseurantaloa vuokrataan juhlien ja kokousten pitopaikaksi. Taloon mahtuu pöytäpaikat n. 100 hengelle. Keittiössä kylmiö, tiskikone, kahvinkeitin ym. Käytettävissä 100 hengelle laadukas astiasto, jota vuokrataan myös erikseen.

Vuokraukset:
Hanna Kiiala, p. 040 7790 264
Pertti ja Taina Liimola, p. (03) 3491 038

Laajennushanke 2011-2014

Vahannan Nuorisoseura ry:n toteuttaman Bänditila ja pikkunäyttämö Vahantaan -hankkeen tavoitteena on tukea harrastajateatteri-, kerho- ja bänditoimintaa seuran toiminta-alueella Ylöjärvellä. Hankkeen toimenpiteinä puretaan Vahannan nuorisoseurantalon vanha näyttämöosa ja rakennetaan sen tilalle isompi tila harrastajateatteri-, harrastekerho- ja bänditoimintaa varten.

Tilaan rakennetaan erityisesti lasten kerhoja varten pieni näyttämötila, kerhoja varten varastotilaa, näytelmätoimintaa tukeva yhdistetty ompelimo/pukuvarasto sekä omalla sisäänkäynnillä varustettu, äänieristetty bänditila.

Bänditilaan rakennetaan lukittavat säilytyskomerot, ja sitä voidaan käyttää useamman bändin yhteisenä harjoitustilana sekä bändi-iltojen järjestämiseen.

Laajennusosan kellarikerrokseen rakennetaan varastotilaa.

Hankkeen tuloksena syntyy nykyajan vaatimuksia vastaava, monipuolista harrastustoimintaa tukeva tila Vahannan Nuorisoseuran sekä paikallisten asukkaiden käuyttöön.

Laajennushankkeen kokonaiskustannusarvio on 120.000 euroa, josta Leader-tuen osuus on puolet. Toinen puoli katetaan omarahoitusosuudella (15.000 eur) ja talkootyöllä (45.000 eur). Laajennusosan on tarkoitus valmistua vuoden 2014 lokakuun loppuun mennessä.

Taloa vuokrataan normaalisti laajennustyön aikana. Rakennustyömaa on talon takana, etupiha on käytettävissä tavalliseen tapaan.

Laajennushanke 2004-2007

Nuorisoseurantalon laajennushankkeen aikana taloon rakennettiin uusi sisäänkäynti ja kuisti, sali ja näyttämö sekä inva-WC. Laajennuksen valmistuttua talossa on kaksi toisistaan erillistä tilaa, joita voidaan käyttää samanaikaisesti eri tarkoituksiin.

Laajennushanke toteutettiin vuosina 2004–2007 ja sen rahoitukseen saatiin Leader+ -tukea.