Jäseneksi liittyminen

Voit liittyä Vahannan Nuorisoseura ry:n jäseneksi täyttämällä Suomen Nuorisoseurain liiton ylläpitämän Nuorisoseurarekisterin jäsenlomakkeen. Kirjoita lomakkeen alaosassa jäsenyhdistyksen hakusanaksi "Vahannan" ja napsauta "Hae seura". Näin löydät heti oikean seuran Jäsenseura-valikosta. Jos lomakkeen lähettäminen ei onnistu, käytä seuran omaa jäsenhakemuslomaketta.

Seuravallikko

Jäsenmaksu on aikuisilta ja yli 16-vuotiailta 10 e, sitä nuoremmilta 6 e. Vuodesta 2012 alkaen jäsenmaksu laskutetaan johtokunnan päätöksen mukaan syksyisin.

Jäsenasioita hoitaa Päivi Svärd p. 040 5630 664.

Tiedustelut, jäsenrekisterin muutokset ja eroilmoitukset sähköpostitse info@vahannannuorisoseura.fi tai yhteydenottolomakkeella. Voit myös ottaa puhelimitse yhteyttä jäsenasioiden hoitajaan, mieluiten iltaisin.