Kerhot ja kurssit syksyllä 2017 ja keväällä 2018

Vahannan Nuorisoseuran kerhoihin osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäseneksi voi liittyä kerhon alkaessa, tai Nuoriseurojen liiton jäsenlomakkeen kautta. Jäsenmaksu sisältää kerhonaikaisen tapaturmavakuutuksen.

Kursseille ja kerhoihin on pääsääntöisesti ennakkoilmoittautuminen, jotta niiden toteutuminen ja osallistujamäärä voidaan varmistaa etukäteen. Ellei muuta mainita, kerhot ja kurssit kokoontuvat Vahannan nuorisoseurantalolla. Voit myös ottaa yhteyttä kerhon ohjaajaan/yhteyshenkilöön ja tiedustella vapaita paikkoja.

Luova Lava kerhot:
Lasten ryhmä:
Ikähaarukka: 8-12
Kuvaus: Lasten teatteriryhmän syksy alkaa teatteripelien ja -leikkien parissa. Tutustumme erilaisiin improvisaatiopeleihin ja -harjoitteisiin sekä improamme lyhyitä esityksiä. Keväällä luomme esityksen itse tehdystä käsikirjoituksesta. Vuoden aikana teatteriin tutustutaan innostavassa ja kannustavassa hengessä ja tavoitteena on rohkaista ja tukea osallistujien oman itseilmaisun kehittymistä.
Kokoontuminen: Keskiviikkoisin 17.30 - 19.00 (syyskausi 6.9 - 29.11)
Osallistumismaksu 65€/lukukausi.
Vetäjän tiedot: Sari Pasanen, teatteri-ilmaisun ohjaaja. Sari työskentelee
Muuta huomioitavaa: Ryhmään mukaan tulo ei edellytä aikaisempaa
kokemusta teatterista. Muista pukeutua rentoihin vaatteisiin ja ota mukaasi juomapullo!
Ilmoittautuminen nettilomakkeella.

Nuorten ryhmä
Ikähaarukka: 13 - 16
Kerhon sisällön kuvaus: Nuorten teatteriryhmän syys- ja kevätkausi koostuu pitkälti teatteriesityksen valmistamisesta. Syksyllä aloitetaan improvisaation ja ilmaisuharjoitteiden merkeissä ja talven edetessä siirrytään työstämään tekstiä esitykseksi. Yhteisen esityksen työstämisen tavoitteena on tutustua eri ilmaisutapoihin sekä teatteriesityksen valmistamisen vaiheisiin rennossa ja kannustavassa hengessä.
Kokoontuminen: keskiviikkoisin 19.00 - 21.00 (syyskausi 6.9 - 29.11)
Osallistumismaksu 65€/lukukausi.
Vetäjän tiedot: Sari Pasanen, teatteri-ilmaisun ohjaaja. Sari työskentelee
monipuolisesti teatterikentällä erilaisten ryhmien parissa. Sari pitää sushista, pyöräilystä ja parhaillaan opiskelee innostuneesi sirkustaitojen. Ohjaan Vahannan  Nuorisoseuran teatteriryhmiä nyt kolmatta vuotta. Jos sinulla ilmenee kysymyksiä teatteriharrastuksen aloittamisesta tai jatkamisesta, niin ota rohkeasti yhteyttä (pasanen.sj@gmail.com).
Muuta huomioitavaa: Ryhmään mukaan tulo ei edellytä aikaisempaa
Ilmoittautuminen nettilomakkeella.

Kesänäytelmäkurssi/kerho 2018
  • Yhdistelmäkurssi (= samassa ryhmässä toimii nuorten ja aikuisten kurssi sekä lasten kerho) käynnistyy maalis-huhtikuussa 2018 jos kesänäytelmä kesälle 2018 päätetään toteuttaa
  • Yhdistelmäkurssi on tarkoitettu kaikenikäisille näyttelijöille, joilla on jo jonkun verran kokemusta näytelmäprojekteihin osallistumisesta ja se edellyttää sitoutumista harjoittelu- ja esitysaikatauluihin Osallistumismaksu 50 €/osallistuja
  • Tiedustelut ja ennakkoilmoittautumiset
  • sähköpostitse info@vahannannuorisoseura.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Akkakerho
Mukavaa yhdessäoloa, fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin ylläpitoa musiikin, kirjallisuuden ja mediankin avulla. Ohjelmassa myös askartelua, jumppaa ja "älynystyröiden ärsytystä". Tiedustelut info@vahannannuorisoseura.fi

Bändikerhotoiminta
Uusia bändikerhoja perustetaan kiinnostuksen perusteella. Jos olet kiinnostunut harjoittelemaan soittamista ja haluat mukaan bänditoimintaan, ole yhteydessä Kimmo Karoseen; 044 764 4509

Musapaja lapset 7-12 v.
Musapajassa pääset kokeilemaan eri soittimia ja tutustumaan bänditoimintaan. Omia soittimia ei tarvita. Tiistaisin klo 17:30-18:30,
Nuorisoseurantalon bänditilassa (käynti talon takapihan kautta). Ohjaajana
Kimmo Karonen.
  • Tiedustelut ja ilmoittautumiset Kimmo Karonen, p. 044 764 4509
  • Osallistumismaksu 20 eur/lukukausi
  • Aloitus 5.9.2017

Musapaja nuoret 13-18 v

Musapajassa pääset harjoittelemaan bändisoittoa. Osaathan jo soittaa jotain bändisoitinta! Omia soittimia et tarvitse. Maanantaisin klo 17:00-18:00, Nuorisoseurantalon bänditilassa (käynti talon takapihan kautta). Ohjaajana Niko Kettunen.

• Tiedustelut ja ilmoittautumiset Kimmo Karonen, p. 044 764 4509
  • Osallistumismaksu 20 eur/lukukausi
  • Aloitus: ilmoitetaan myöhemmin

Bändikerho The Elders

• Tiedustelut Kimmo Karonen; p . 044 764 4509
  • Tiistaisin
  • 50 eur/lukukausi
Bändikerho Sinister
  • Tiedustelut Kimmo Karonen; . 044 764 4509
  • Maanantaisin
  • 50 eur/lukukausi
Mopokerho
Tarjolla ajamista ja rassaamista aikuisille ja lapsille. Aikuiset ajelevat
moottoripyörille ja tukevat ja auttavat lapsia ja nuoria mopojen korjaamisessa
  • Tiedustelut: Kimmo Karonen: . 044 764 4509
Liikuntakerhot Vahannan Koululla:
Sählykerho A
1–3 -luokkalaisille tytöille ja pojille
  • Perjantaisin, Vahannan koulun liikuntasalissa
  • Klo 17.30-18.30, 1.9.2017 alkaen
  • Ota mukaan liikuntavaatteet, maila, sisäpelitossut ja juomapullo. Kerhossa pelaillaan, tehdään tekniikkaharjoituksia ja myös hieman jumpataan lihaskuntoa
  • Ohjaaja Jani-Petteri Aalto, sählyyn tulee mukaan myös toinen ohjaaja
  • Kerhomaksu 40 €/osallistuja (syys- ja kevätlukukausi yhteensä)
  • Kerhoon otetaan korkeintaan 20 lasta

Sählykerho B
4–6 -luokkalaisille tytöille ja pojille
  • Perjantaisin Vahannan koulun liikuntasalissa
  • Klo 18.30-19.30, 1.9.2017 alkaen.
  • Kerhomaksu 40 eur/osallistuja (syys- ja kevätlukukausi yhteensä)
  • Ohjaaja Jani-Petteri Aalto, sählyyn tulee mukaan myös toinen ohjaaja
  • Ilmoittautuminen nettilomakkeella
Sählykerho C
13–18 -vuotiaille tytöille ja pojille
  • Perjantaisin Vahannan koulun liikuntasalissa
  • Klo 19.30-20.30, 1.9.20167alkaen.
  • Ohjaajina Sami Mattila ja Mikko Sillanpää
  • Kerhomaksu 40 eur/osallistuja (syys- ja kevätlukukausi yhteensä)
Nuorten ja aikuisten sähly
  • Perjantaisin Vahannan koulun liikuntasalissa rentoa ja mukavaa liikuntaa sählyn merkeissä